NEMEN–GEBRUIKEN–GEVEN

Om u wegwijs te maken en om de site gemakkelijker te kunnen gebruiken beschikt Share.TEC over drie hoofdgebieden die u kunt verkennen en waarin u kunt werken: NEMEN – GEBRUIKEN – GEVEN.

NEMEN is waar u docentenscholingsbronnen kunt vinden uit heel Europa. Het biedt eenvoudige en uitgebreide zoekopties, alsmede verschillende manieren om naar bronnen te bladeren.

In GEBRUIKEN kunt u ontdekken wat er op de site gebeurt; de nieuwste ingevoerde gegevens en opmerkingen bekijken, alsmede de belangrijkste beschrijvingen en beoordelingen.

GEVEN is waar u uw bijdrage kunt leveren aan de gemeenschap als geregistreerd lid van MijnShare.TEC; uw eigen bronnen kunt uploaden en beschrijven, annotaties kunt toevoegen en nog veel meer.

Klik gewoon op de knoppen NEMEN – GEBRUIKEN - GEVEN bovenaan de pagina om van één gebied van de site naar het andere te gaan.

Hieronder inloggen of Registreren.

Een nieuw wachtwoord nodig?